22/11/12

Αγωνιστικά νέα



Την Κυριακή 25/11 στις 5:30 θα λάβει χώρα στο εντευκτήριο του συλλόγου μας το 2ο εσωτερικό τουρνουά για παιδιά δημοτικού. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά , ανεξαρτήτως αν ανήκουν σε κάποιο σύλλογο. Το τουρνουά θα είναι 5 γύρων και θα ακολουθήσουν οι απονομές.

· Στο ομαδικό κύπελλο ‘’Σπύρος Μπίκος’’ στον β’ όμιλο, η ομάδα μας φιλοξενείται στο Κορωπί στο ντέρμπι κορυφής με την τοπική ομάδα. Μετά από 3 γύρους οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή ( μαζί με τον Α.Σ.Ο.Π. Δίας) με ισάριθμες νίκες. Στους προηγούμενους γύρους ο Πειραϊκός αντιμετώπισε κατά σειρά τον ΣΟ Σαλαμίνας (6,5-1,5), τον ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλλησίων (5-3) και τον ΣΟ Χαλανδρίου (7,5-0). 3/3 έχουν οι Βλάχος Αθ., Σιδηρόπουλος Λ. και ο Πέτσας Σ. βαθμολογία

· Στο διασυλλογικό παίδων (-16) η ομάδα του Πειραϊκού θα φιλοξενήσει την Στέγη ‘’Περιστερίου’’ ενώ η αντίστοιχη των παμπαίδων (-12) θα ανα μετρηθεί με το Δία Πετρούπολης. Οι αγώνες αποτελούν πρώτης τάξης ευκαιρία για τους παίκτες μας να προετοιμαστούν για το 5ο ομαδικό παίδων-κορασίδων που θα διεξαχθεί στην Πάτρα 15-17/12.

·          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου