22/11/12

Αγωνιστικά νέα



Την Κυριακή 25/11 στις 5:30 θα λάβει χώρα στο εντευκτήριο του συλλόγου μας το 2ο εσωτερικό τουρνουά για παιδιά δημοτικού. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά , ανεξαρτήτως αν ανήκουν σε κάποιο σύλλογο. Το τουρνουά θα είναι 5 γύρων και θα ακολουθήσουν οι απονομές.

· Στο ομαδικό κύπελλο ‘’Σπύρος Μπίκος’’ στον β’ όμιλο, η ομάδα μας φιλοξενείται στο Κορωπί στο ντέρμπι κορυφής με την τοπική ομάδα. Μετά από 3 γύρους οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή ( μαζί με τον Α.Σ.Ο.Π. Δίας) με ισάριθμες νίκες. Στους προηγούμενους γύρους ο Πειραϊκός αντιμετώπισε κατά σειρά τον ΣΟ Σαλαμίνας (6,5-1,5), τον ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλλησίων (5-3) και τον ΣΟ Χαλανδρίου (7,5-0). 3/3 έχουν οι Βλάχος Αθ., Σιδηρόπουλος Λ. και ο Πέτσας Σ. βαθμολογία

· Στο διασυλλογικό παίδων (-16) η ομάδα του Πειραϊκού θα φιλοξενήσει την Στέγη ‘’Περιστερίου’’ ενώ η αντίστοιχη των παμπαίδων (-12) θα ανα μετρηθεί με το Δία Πετρούπολης. Οι αγώνες αποτελούν πρώτης τάξης ευκαιρία για τους παίκτες μας να προετοιμαστούν για το 5ο ομαδικό παίδων-κορασίδων που θα διεξαχθεί στην Πάτρα 15-17/12.

·          

1/11/12

47ο Ατομικό Πρωτάθλημα Πειραιά


Έληξε το Σάββατο 27 Οκτώβρη το 47ο Ατομικό Πρωτάθλημα Πειραιά με νικητή τον Τσομή Δ. με 5,5 πόντους που στον τελευταίο γύρο επικράτησε με τα μαύρα στην παρτίδα με τον Αλεξάκη.


Βράβευση του Τσομή από τον Μαστροκούκο Γ.

Στην δεύτερη και τρίτη θέση βρέθηκαν δύο νεαροί και ταλαντουχοι σκακιστές, ο Κουσκούτης Αλέξανδρος και ο Σιδηρόπουλος Νικόλας  με 5 βαθμούς. Και δυό τους έπαιξαν πολύ καλό σκάκι και το μέλλον τους ανήκει.. Καλή παρουσία στο πρωτάθλημα είχε και ο Νίκος Καρακατσάνης  ( από τις μεγάλες ελπίδες του Πειραϊκού για το μέλλον ) ο οποιος ,παρόλο που ξεκίνησε με 0/2, τελείωσε το τουρνουά με 4,5/5 κερδίζοντας στον τελευταίο γύρο τον Κωστούρο Α.

Τελική βαθμολογία εδώ

Έτσι άλλο ένα Πρωτάθλημα Πειραία έφτασε στο τέλος του και ελπίζουμε να άφησε καλές εντυπώσεις σε όλους τους παίκτες (Πειραιώτες και μη).
Από την επόμενη Κυριακή ξεκινάνε οι ομαδικές υποχρεώσεις του Πειραϊκού καθώς στο ομαδικό κύπελλο ''Σπύρος Μπίκος'' για τον β' όμιλο θα αγωνιστουμε εντός με τον Σ.Ο. Σαλαμίνας ενώ στο πρωτάθλημα παίδων -16 η ομάδα θα  αντιμετωπίσει τον Δία Πετρούπολης και στο αντιστοιχο πρωτάθλημα -12 την Αίγλη Παπάγου.